Med FLSmidth Cykel Motion og Ruby Rejser på Korsika, september 2013
Etape 6: Tarco - Tarco - 109 km og 1.908 højdemeter
Klik her for at se Etape 6 i detaljer
Hold 2 er samlet ved restauranten inden dagens etape. Det er Jørgen Krogh, guide Michael Nielsen, Ole Henriksen, John Galving - stående - og Leif Pontoppidan.
Stemningsbilleder fra turen op mod Col de Larone 608 m
Stemningsbilleder fra turen op mod Col de Larone 608 m
Jeg - Knud-Erik Bornhardt - er nået op til den lille top Col de Larone 608 m - på vej mod Col de Bavella 1240 m - Til højre er John Galving og de fleste fra hold 2 kommet op til Col de Larone 608 m
Henrik Autzen, John Galving og Gunnar Andreasen poserer på Col de Larone 608 m - på vej mod Col de Bavella 1240 m
Col de Bavella 1240 m - Den 30 km lange stigning starter i Solenzara i km 15 og har en gennemsnitlig stigning på 4,1 %
Til venstre er Torben Pedersen på vej mod Col de Bavella 1240 m - Til højre er det turister ved mindesmærket des Vierge de la Neige på Col de Bavella 1240 m
Mindesmærket
des Vierge de la Neige - Notre-Dames-des-Neiges - på Col de Bavella 1240
m er rejst i 1950 til ære for afslutningen af anden verdenskrig. Hvert
år den 5 august er der en pilgrimsmesse på stedet, hvor omkring
1000 mennesker mødes.
Jeg - Knud-Erik Bornhardt - og Finn Henriksen på Col de Bavella 1240 m - Til højre er det John Galving, der er nået op på Col de Bavella 1240 m
Stemningsbilleder fra nedkørslen fra Col de Bavella 1240 m
Stemningsbilleder fra nedkørslen fra Col de Bavella 1240 m
Restaurant Auberge du Sanglier - Porca Zonza 20112 Sainte-Lucie-de-Tallano+33 4 95 78 67 18 - Klik her for at se anmeldelser af restauranten
De fleste ryttere er nået Restaurant Auberge du Sanglier
John Glaving med faktor 50 solcreme, Bjarne Meelby og Benny Rasmussen i Restaurant Auberge du Sanglier
Måltidet på Restaurant Auberge du Sanglier - Lasagne med vildsvinekød - Cyklisterne uden for Restaurant Auberge du Sanglier foran krigs mindesmærket fra 2. verdenskrig
Knud Stokbro får et lille hvil på vej op mod Restaurant Auberge du Sanglier. Han cyklede sammen med et par andre cyklister den modsatte vej til Restaurant Auberge du Sanglier
Ole Henriksen og fire ryttere fra hold 2 på vej fra Restaurant Auberge du Sanglier mod kysten
Col de Bavella 1240 m - Den 42 km lange nedkørsel fra Col de Bavella via Zonza og Bivo Tavogna til Palavesa og har et gennemsnitligt fald på ca 3 %
Stemningsbilleder fra nedkørslen fra Restaurant Auberge du Sanglier mod kysten
Min De Rosa får et lille stop ved Colle di Illarata 991 m - Til højre ses et view ud over den sydlige del af Korsika - Porto Vecchio ligger et sted dernede
Til venstre ses et view ud over den sydlige del af Korsika - Til højre kommer Lasse Døssing vandrende mod udsigtspunktet på toppen før nedkørslen - kort før kaffepausen
I denne skønne Restaurant l'Altagna à l'Ospedale - midt i billedet - men bag huset - fik rytterne en kop kaffe -
Stemningsbilleder fra Restaurant l'Altagna à l'Ospedale
Stemningsbilleder fra Restaurant l'Altagna à l'Ospedale
Stemningsbilleder fra Restaurant l'Altagna à l'Ospedale
Jeg - Knud-Erik Bornhardt og min værelseskammefrat Finn O ved vort værelse i Hôtel et Résidence San Pieru
Cyklerne pakkes til hjemturen - Til højre er det Bo Lyngbye, der holder en cykel.
To af vore guider Bo Lyngbye og Kim Birkjær skænker champagne op til deltagerne. Til højre skåles der tak for turen til hinanden.
Johnni Storm Jensen og Søren Brødegaard slapper af foran Hôtel et Résidence San Pieru - Til højre et stemningsbillede fra aftenens tur i baren på stranden. Det er fra venstre Henrik Schmidt, Michael Nørgaard, Leif Pontoppidan, Lasse Døssing, Morten Kyhnau og Kim Falden.
Klik her for at komme tilbage til oversigten for Korsika 2013
Visit my Bike-page - http://www.bornhardt.dk/bike.htm
From the link above you can see many links to my bike tours in Italy, France, Sweden and Denmark.
Mail to me: knud-erik@bornhardt.dk
December 17, 2013